Keuzes van nu bepalen de toekomst

Jong en oud in gesprek over de toekomst van Zaanstad: 8 maart

Hoe ziet Zaanstad er uit in 2040? Hoe richten we de stad van de toekomst in en welke keuzes maken we? Het bouwen aan de stad beslaat generaties. Juist daarom is het waardevol dat ouderen en jongeren daarover het gesprek voeren. 

Een gesprek tussen jong en oud; doe mee!
Hoe zien uw kleinkinderen de toekomst van de Zaanstreek? Wat vinden zij belangrijk voor straks? En welke dingen uit uw tijd mogen best gewaardeerd worden? Ontdek het samen met uw kleinkind(eren) tijdens een interactief generatiespel waarin we op zoek gaan naar het oude, in combinatie met wat nodig is voor de toekomst. Leuk voor oud én jong!

Aanmelden 
Het generatiespel vindt plaats op vrijdag 8 maart tussen 15.30 en 17.30 uur in buurtcentrum De Pelikaan in Krommenie. U kunt zich tot 17 februari samen met een of meerdere kleinkinderen aanmelden door een mail te sturen naar Nora Swagerman: n.swagerman@planet.nl. Graag de namen van alle deelnemers en leeftijden van de kleinkinderen vermelden. Vanaf 15 jaar zijn ze welkom. De bijeenkomst gaat door bij minimaal twintig aanmeldingen. U bent er toch ook bij?


Geen tijd?

Maar wilt u wel graag uw eigen gesprek tussen jong en oud delen?

Dat kan! Stuur uw verslag naar ons per post:
Gemeente Zaanstad
T.a.v. afdeling Communicatie
Postbus 2000
1500 GA Zaandam
o.v.v. Dromen2040

Of mail naar dromen2040@zaanstad.nl

Hoog contrast
Ga naar Zaanstad.nl